Order Profile
052 0879 0882 0898 0877
644 444
Or: 0882 0898 0878
644 644
you are on page:

About Us

“ТРИУМФ ТАКСИ” ООД е най-бързо развиващата се на пазара таксиметрова компания. От създаването си през 2011 год. централата се превърна в най-предпочитаната сред гражданите и гостите на Варна.

С наличните си 650 автомобила, оборудвани с модерна GPS-система, „Триумф Такси“ се утвърди като мярка за високо качество и коректност в изпълняването на таксиметрови превози.

Инвестициите в модерни софтуерни продукти позволиха на компанията да сведе до под 4 секунди средното време за обработка на заявките.

Бързото локализиране на най-близкия до клиента автомобил и системата за проследяване в реално време даде възможност на пътниците да контролират както ефективността на избрания маршрут, така и коректното формиране на крайната цена за превоз.

За да е пътуването сигурно, комфортно и удобно, всеки автомобил преминава ежемесечно задължителен технически преглед. Средната възраст на автопарка на „Триумф Такси“ е 4 години. Всички превозни средства са задължени стриктно и всекидневно да  се почистват и поддържат. Автомобилите ни са оборудвани с работещи климатични системи, комплект за първа помощ, пожарогасител и всички задължителни предпазни средства. Колите, с които „Триумф Такси“ превозва своите клиенти, отговарят  изцяло на действащата в Република България нормативна уредба и се управляват от правоспособни водачи, притежаващи всички необходими документи.

Нашите водачи изпълняват служебните си задължения в изрядно служебно фирмено облекло, в готовност да съдействат на пътниците с информация, изпълнение на конкретно зададен маршрут и музика. Оказват помощ на клиентите и при товарене и разтоварване на багаж.

Автомобилите на „Триумф Такси“ се управляват от високо квалифициран диспечерски състав в модерен Диспечерски пункт, изграден изцяло със средствата на компанията.

С помощта на съвременни компютърни програми се проследяват движението на всяка кола и коректното изпълнение на зададения маршрут.

„Триумф Такси“ се ползва с доверието на най-големите икономически и обществени структури във Варна. Високото качество на превоза утвърди като сериозни партньори на компанията университетските болници - МБАЛ “ Света Марина” ЕАД и МБАЛ „Света Анна“, Медицински университет „Проф. Параскев Стоянов“ - Варна, Мол Варна, големите чужди туроператорски фирми като MTS, Solvex, Holiday Shop и др., както и много хотели, ресторанти и казина в града и комплексите.

Верният избор на клиентите, които държат на бързо и качествено пътуване, са познатите номера: 052644444 и на 0879644444, 0898644444, 0882644444.

Ако искате таксито да стига по-бързо до Вас пред погледа Ви, ползвайте он лайн платформата www.triumftaxi.com!

Easy, comfortable and only a few clicks away our cars are at you...