Поръчай Профил
052 0879 0882 0898 0877
644 444
Или на: 0882 0898 0878
644 644
намирате се на страница:

История

„Транстриумф Холдинг” АД е създадена през далечната 1991г.

Под шапката на “Транстриумф Холдинг” АД са регионалният лидер в туристическите превози - “Триумф Турс”, високотехнологичен център за почистване на автомобили - “Triumf Wash”, единственият по рода си модерен център за ремонт на леки, лекотоварни, тежкотоварни транспортни средства и автобуси - “Triumf Automotive ” ,  бижуто в планинския туризъм - хотел Балканци” и бързо развиващата се таксиметрова компания „ Триумф Такси“ ООД.

Таксиметровото подразделение на холдинга стартира своя бизнес през 2011г., тогава с двадесет коли и трима диспечери.

Решение за създаване на такъв огромен проект е свързан с много усилия и средства, но предвид факта, че ние имаме опит като превозвач в пътническия транспорт, за нас беше предизвикателство да разширим спектъра си към таксиметровата дейност.

От момента на създаването на „Триумф такси”  централата се е наложила като най-бързо развиващата се и предпочитана таксиметрова компания за жители и гости на гр. Варна.

След  години на упорита работа, качествено обслужване, много доволни клиенти, създаване на връзки и работа с големи корпоративни фирми, достигнахме до висока конкурентна позиция и сме начело спрямо останалите таксиметрови компании в гр. Варна. Днес, притежаваме широка гама от таксиметрови автомобили, броят на които надвишава 1000, чрез които се осигурява бързина, удобство, комфорт и коректно обслужване на клиенти в рамките на града и извън него.

За тяхно улеснение, сигурност и безопасност колите са оборудвани с модерна GPS-система за контрол и проследяване на таксиметровите автомобили. Броят на операторите е над 30 – добре обучени и учтиви, Call center-а  е модернизиран, а водачите са високо квалифицирани и любезни.

„И най  дългото пътуване започва  с една малка стъпка …..”  – Лао Дзъ

Лесно, удобно и само с няколко клика колата е при теб...