Поръчай Профил
052 0879 0882 0898 0877
644 444
Или на: 0882 0898 0878
644 644
намирате се на страница:

Реклама

"Триумф Такси" ООД предлага възможност за подвижна реклама, която в последните години се развива бързо и доказва висока икономическа ефективност.

Компанията разполага с повече от 600 автомобила, които всекидневно изпълняват десетки хиляди курсове в различни части на града, включително и в курортните комплекси по Северното Черноморие.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

Предлагаме на Вашето внимание възможността да брандираме автомобилите на компанията с Вашите рекламни послания към клиентите.

БРАНДИРАНЕ НА ТАКСИМЕТРОВ АВТОМОБИЛ:

Възможността, която предлагаме, е облепяне на задните стъкла на таксиметровите автомобили с надписи или предложена от Вас визия . Брандирането на задното стъкло на автомобила се извършва с висококачествено перфо фолио.

РЕКЛАМНИ ФОРМИ И ПОЗИЦИИ В САЙТА НА "ТРИУМФ ТАКСИ"

Работещата и функционална система на "Триумф Такси" за он лайн поръчки превръща сайта на компанията в изключително атрактивен рекламен носител за Вашия бизнес. Нашият екип има възможност да предложи и изработи за Вас рекламни форми за присъствие в страницата ни.

ВАШИЯТ СЪЮЗНИК В РЕКЛАМАТА

Високоспециализиран екип от експерти в областта на рекламата предлага за Вас и комплексни решения и концепции - от идеята, проекта, професионален дизайн и техническото изпълнение при брандирането, в кратки срокове и на атрактивни цени.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

Пишете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да получите отговор на всички Ваши въпроси.

Лесно, удобно и само с няколко клика колата е при теб...